Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τους τραυματισμούς των Fabinho και Trent

Ο Klopp για τους τραυματισμούς των Fabinho και Trent

Τα προβλήματα δεν δείχνουν να έχουν τέλος για τους Reds και ένα καινούριο προέκυψε για την ομάδα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Crystal Palace. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Fabinho να γίνει αναγκαστική αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου μέσου και δήλωσε ανακουφισμένος για το 11ήμερο κενό που θα έχουν οι Reds μέχρι να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 30 του μηνός κόντρα στην Leicester.

Για τον Fabinho: 

“ Φαντάζομαι ότι και ο Fabinho, αλλά και ο Milner θα είναι αμφίβολοι για τον επόμενο αγώνα. Θα ήταν πραγματική πρόκληση για την ομάδα και για εκείνους, αν παίζαμε Τετάρτη και μετά ξανά Κυριακή. ”

“ Δεν έχω ιδέα πως θα το καταφέρναμε αυτό. Θα είχαμε μόλις δύο ημέρες ξεκούραση. Τώρα μπορούμε να προπονηθούμε κανονικά για το παιχνίδι με τη Leicester, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο. Ακόμη μια πρόκληση για εμάς.”

“ Θα έχουμε μια μεγάλη διακοπή και θα την χρησιμοποιήσουμε, για να προπονηθούμε και για τους τραυματίες. ”

Για το πρόβλημα του Trent Alexander-Arnold ο Γερμανός είπε: 

“ Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει. Η κατάσταση του βελτιώνεται καθημερινά και θα την παρακολουθούμε. Μου λένε πως πηγαίνει καλά. ”

“ Ο Trent συνηθίζει να γίνεται πολύ γρήγορα καλά, οπότε αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ελπίδα. Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. ”

Ο Fabinho πανηγύριζει το 2-1 με τον Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com